Follow Us

Copyright 2015 Nytrapp.no - All Rights Reserved

Våre trapper

Vi har et av Norges bredeste utvalg av trapper, fra den mest spektakulære designtrappen til en enkel og rimelig budsjettmodell. Felles for våre trapper er at de tilpasses dine ønsker og mål, slik at du får en trapp som passer helt perfekt i forhold til omgivelsene og samtidig ivaretar ergonomi og gangkomfort.

BYGGESETT
BYGGESETT

Gjør det selv! Et prisgunstig valg for hjemmebyggeren.

DESIGNTRAPP
DESIGNTRAPP

Et fullverdig designmøbel, levert med førsteklasses materialer.

GLASSTRAPP
GLASSTRAPP

Trapp med trinn i glass, en unik opplevelse.

PREMIUMTRAPP
PREMIUMTRAPP

Ingen over, ingen ved siden. Trapp produsert 100% etter dine ønsker.

PROSJEKTTRAPP
PROSJEKTTRAPP

Trapper og rekkverk til kontor, bygg og næring. Store og solide trapper.

SPIRALTRAPP / VINDELTRAPP
SPIRALTRAPP / VINDELTRAPP

Plasseffektivt og stilig design, levert med førsteklasses materialer.

TRETRAPP
TRETRAPP

Klassisk eleganse eller moderne vri? Vi har begge alternativene.

UTETRAPP
UTETRAPP

Utetrapper i galvanisert stål, maksimal holdbarhet.


Ulike trappemodeller

Spiraltrapper har solgt godt de siste to årene. Både fordi spiraltrappene ofte har en elegant design og er plassbesparende. Både visuelt og fysisk tar en spiraltrapp mindre av rommet. Den klassiske vangetrappen går aldri av moten. Men vi ser at furutrinn snart blir helt borte. Det er et rimelig materiale men vanskelig å holde pent, rett og slett fordi treet er for mykt. Men den klassiske vangetrappen fornyer seg – og den kan absolutt være en flott løsning i det rette miljøet. Kuler og snirkelurer blir borte, man satser på rene, rette linjer og begynner å bruke spesielle tresorter, glass og stål. Den nye generasjonen  -  midtvangetrapper. Dette er fantastisk flotte trapper der trinnene står åpent inn i en midtvange som går under trinnene. De egner seg best som rette løsninger eller reposløsninger. Dette er nesten en skulptur i hjemmet. Før var disse trappene svært kostbare, men ny teknikk på å brette og laserskjære stål,  gjør at de ikke er så mye dyrere enn en god, klassisk vangetrapp.

Nye materialer og trender

Generelt blir det stadig viktigere for kundene å få helhet mellom trinnfarge og gulvene i boligen. Merbau og eksotiske tresorter har vært brukt en del i de senere årene. Men eik er stabilt posisjonert – og vi ser eik og ask i ulike behandlingsalternativer: for eksempel Driftwood, røkt og lasert eik. Douglas gran er også en spennende tresort med nydelige sjatteringer. Glass og stål konkurrerer stadig oftere med tradisjonelt treverk, særlig i rekkverk. Glass i trinn er en trend som kommer mer og mer. Man ønsker en design som gir følelse av trinn som flyter og svever. Det siste er  trapper med trinn  ”rett ut av veggen” uten vanger på sidene. Selv om kundene fortsatt kjøper lukkede trapper - så etterspør man i større grad åpne løsninger. Fortsatt er nok mer enn halvparten av trappene vi selger gode, rimelige og enkle løsninger: En transportvei mellom to etasjer. Men stadig fler velger å bruke mer penger på trapp. Her ser vi en klar sammenheng i prisnivået. Jo mer synlig og sentral trappen er i huset  - desto mer penger er man villig til å bruke på design.  I det motsatte tilfellet der trappen er omgitt av vegger og ikke synes, så vektlegger man heller heller vakkert treverk og god trinnutforming. Enkelte ganger kan det være vanskelig å forene ønskene om godt design og god gåkomfort, rett og slett fordi det avsettes generelt for lite plass til en god trapp. Det er liten tvil om at en rett trapp - for ikke å si en repostrapp, gir best gåkomfort. Et generelt råd til slutt; Sett av nok plass til trappen! Da har du valgfrihet, og slipper å kompromisse mellom komfort eller utforming.