Follow Us

Copyright 2015 Nytrapp.no - All Rights Reserved

Glasstrapp

Vi leverer trapper med trinn i glass i alle varianter. Dette er elegante trapper som slipper inn masse lys!

ENESTÅENDE LØSNINGER

Ønsket om å bruke glass tar utgangspunkt i to hovedårsaker. Først og fremst er det den helt spesielle estetiske effekten man får ved å bruke dette materialet. Andre viktige årsak er at man får en mest mulig transparent løsning, uten forstyrrende linjer og som slipper inn mest mulig lys. Enda mer spektakulært blir det når man velger å benytte ekstra klart glass i stedet for tradisjonelt glass.

Glass og stål konkurrerer stadig oftere med tradisjonelt treverk, særlig i rekkverk. Bruk av glass i trinn begynner å brukes oftere. Generelt ønsker man en design som gir følelse av trinn som flyter og svever. Det siste er trapper med trinn ”rett ut av veggen” uten vanger på sidene.

PRIS GLASSTRAPP

Tidligere var slike trapper svært kostbare. Prisnivået på glass i de senere årene kombinert med våre gunstige priser, gjør at drømmetrappen i glass er realiserbar for mange. Likevel må man regne med å betale rundt 20-30 000,- mer for en glasstrapp enn en trapp med treverk i trinnene.

SIKKERHET

Når glasset er montert riktig er det et sterkt og sikkert materiale. Vi benytter alltid minimum 3 lags sikkerhetsglass. Våre løsninger leveres med antiskli-behandling og barnesikring. Glasstrapper har alltid vært en naturlig del av vårt sortiment. Allerede i 2008 leverte vi de første glasstrappene, og har således god kompetanse og solid erfaring med krevende glassleveranser.

export_images-0003-comp

export_images-0003-comp

export_images-0003-comp

Ønsker du å vite mer om våre glasstrapper?

Kontakt meg