Karriere

Prosjektleder – Spennende og allsidig stilling

Nytrapp.no  – Atrium Design & Trade AS ønsker deg som prosjektleder til å koordinere og følge opp prosjekter og kunder. Du har god praktisk forståelse, erfaring fra byggebransjen og trives med å ta initiativ og ansvar

Nytrapp.no vokser fort, er ledende i sitt segment og er spesialister på elegante designtrapper. Vi leverer alle typer trapper til alle typer bygg. Våre suksessfaktorer for å få fornøyde kunder er god service, solid kompetanse kombinert med kvalitet og godt design til riktig pris.

Nytrapp.no vokser og søker derfor en Prosjektleder

Arbeidssted: Våre visningslokaler i Prinsdal/Oslo Syd og ute hos kunde

Arbeidstid: 8-16

Oppstart: Etter nærmere avtale

Vi ser etter deg som vil lære, utvikle deg og lykkes! Personlig egnethet er viktig. Med fordel har du bakgrunn som prosjektleder/ingeniør, eller tømrer, håndverker eller liknende. Det er ikke krav til fagbrev.

  • Du har praktisk erfaring, og du bør være kjent med byggeplass Det er en fordel at du har hatt noe selvstendig eller administrativt arbeid som kalkulering, rapportering og tilbudsskrivning.
  • God forståelse for å lese tegninger
  • Du er gjerne i god fysisk form slik at du kan ta i et tak, du har gode norsk- og engelskkunnskaper, du har matteferdigheter, førerkort og kjenner til de faglige standardene og relevante forskrifter.
  • Stillingen er allsidig og krever at du har både god praktisk forståelse, kundeteft og system i sakene. Du har med fordel erfaring fra kundebehandling, og er løsningsorientert og kreativ.
  • Vi ser etter deg som tar initiativ og ansvar for dine kunder og prosesser. Vi ønsker at du er systematisk og kommuniserer effektivt internt og eksternt, at du trives med samarbeid og er opptatt av stabilitet og vil bidra med dette inn i bedriften.

Ditt ansvar som Prosjektleder starter der salgsjobben er gjort og når tilbudet er akseptert. Du er en nøkkelperson som skal fremstå som en dyktig representant på vegne av nytapp.no. Du skal kvalitetssikre leveransen gjennom produksjonsprosessen slik at kunde mottar riktig designet trapp til rett tid. Du har dialog på engelsk mot fabrikker og samarbeider med ansvarlige på byggeplass. For sluttkunde skal du bidra med god innsikt, veiledning og god forståelse for god design.

Lønn etter avtale

Interessert i stillingen? Send en kort presentasjon av deg selv + CV til post@nytrapp.no.