Aktuelt

Nytrapp.no åpner kontor i Bergen

13.04.2021 Skrevet av: Martin

Nytrapp.no i Oslo har realisert tusenvis av trappedrømmer over hele Norge de siste 15 årene. Etter stor etterspørsel og økt oppdragsmengde utvider vi med en egen avdeling i Bergen.

Fra påsken 2021 vil Henrik Søhoel i Nytrapp returnere til sine opprinnelige hjemtrakter for oppfølging av prosjekter i Bergensregionen. Vi har tidligere levert mange trapper til store og små kunder i Bergen, og vil nå tilby tettere tilstedeværelse for befaringer og oppfølging, og for å kunne tilby flere bergensere litt finere trapper.

Designtrapp Stalvange Bergen4

Bergensavdelingen vil tilby alle typer leveranser, fra våre populære designtrapper til privatkunder og boligbygging, til større trappe- og rekkverksleveranser til næring, kontor, boligblokker og butikker. Hos oss finner du en trapp som passer i alle miljøer, for enhver smak og i alle prisklasser.

«Henrik har solid kunnskap, erfaring og mangeårig erfaring fra prosjektledelse av flere av våre større og mest krevende prosjekter. Han har også solid praktisk erfaring som tømrer og ingeniør, og vi har stor tro på at han vil lykkes i Bergen»

Designtrapp Stalvange Bergen2

Vår suksessformel er «litt finere trapper», og kan derfor tilby din drømmetrapp til et fornuftig prisnivå, som vi har gjort fra vår Oslo-avdeling i mange år allerede. Spesielt skal ikke trenge å bety kostbart, og går du med en litt spesiell eller ekstra kul trappedrøm kan vi realisere det meste. Vi tar med oss vår lange erfaring «over fjellet» og vil gjerne få være med å utforme trappen i ditt drømmehjem.

Vi sees i Bergen!

Ta gjerne kontakt med oss allerede i dag for et uforpliktende prisoverslag.

Send oss en henvendelse