Huk Aveny

I forbindelse med renovering av bolig på Bygdøy ble Nytrapp.no kontaktet med forespørsel om å levere spesialdesignede tretrapper.

Boligen har en stor og åpen hall som kler klassiske trapper og tiltakshaver hadde en god formening om hvordan de ønsket trappene utformet.

I eldre boliger er ofte trapperommet noe begrenset, og derfor blir det mange ganger nødvendig å gå en del runder med konstruktør for å sikre at man, tross begrensninger, oppnår både god design og bra gå-komfort i trappen.

Boligen har en stor og fin hall og når man kommer inn får man en herskapelig preget atmosfære av den gode takhøyden samt den gjennomgående trappeløsningen som går opp til 2. og 3. etasje, samt ned til kjeller.

Trappene som ble levert har trinn, vanger og opptrinn i tre som er helmalt hvitt. Etter av trappene var montert ble det lagt teppe i trappen, dette gir både et eksklusivt inntrykk samt at det tilfører en varm og lun stemning.

Rekkverket på trappene har et unikt design med tynne spiler laget i metall og en håndløper av tre på toppen. Alt er sortmalt.

Majestetisk trapp med teppe Majestetisk trapp med teppe Majestetisk trapp med teppe Majestetisk trapp med teppe Majestetisk trapp med teppe Majestetisk trapp med teppe

 

Er du interessert i denne trappen?

Send oss en henvendelse