Elegant midtvangetrapp

Svevende og transparent design basert på midtvange i stål

Her har kunde og arkitekt satt av god størrelse på trapperommet. Dette har gitt en unik mulighet til å utforme mer enn bare en vakker trapp. Legg merke til de store flytende reposene som trekker deg mot trappen, og inviterer deg inn og opp.

Midtvange
Stål
Trinn
Massiv eik
Rekkverk
Glass

Elegant midtvangetrapp fra Nytrapp

Kunden har stilt strenge krav til et optimalt estetisk design. Førsteklasses materialer, kompromissløs design og funksjonelle og elegante løsninger.

Trinn med ekstratykkelse på 80 mm – med spesialløsning – «Gjennomgående Trinn gjennom glass» Her er det heller ingen synlige bolter. Selvfølgelig er eiketrinnene tonet og innfarget etter kundens ønske.

I Glassrekkverket har man valgt å legge inn litt ekstra – med klasse «Extra Clear» – som har en hvitere tone enn Standard Clear

Forside av Elegant midtvangetrapp fra Nytrapp

En annen flott detalj er innfestingen av glassrekkverket langs åpningen. Her får man opplevelsen av at glasset rett opp av gulvet – og det er ingen synlige fester.

Denne trappetypen kan leveres både med åpne og lukkede trinn, rekkverk i stål eller glass og naturligvis malt i den fargen du selv måtte ønske deg.

Elegant midtvangetrapp

Er du interessert i denne trappen?

Send oss en henvendelse