Glasstrapper – en flott løsning som slipper inn masse lys

En trapp er mer enn bare trinn. Likevel må det kunne påstås at det ofte er trinnene som er «personligheten» i en trapp. Velger du trinn i glass får du en løsning som er noe helt utenom det vanlige. Og det er faktisk ikke slik at dette kun egner seg på et kontor eller kjøpesenter!

Send oss en henvendelse

Alle våre trapper kan leveres med trinn i glass. Dette er en elegant løsning som slipper inn masse lys og gir et spektakulært uttrykk!

Se våre leveranser

Enestående løsninger

Ønsket om å bruke glass tar utgangspunkt i to hovedårsaker. Først og fremst er det den helt spesielle estetiske effekten man får ved å bruke dette materialet. Andre viktige årsaker er at man får en mest mulig transparent løsning, uten forstyrrende linjer og som slipper inn mest mulig lys. Enda mer spektakulært blir det når man velger å benytte ekstra klart glass i stedet for tradisjonelt glass.

Glass og stål konkurrerer stadig oftere med tradisjonelt treverk, særlig i rekkverk. Bruk av glass i trinn begynner å brukes oftere. Generelt ønsker man en design som gir følelse av trinn som flyter og svever. Det siste er trapper med trinn «rett ut av veggen» uten vanger på sidene.

Spiraltrapp i glass med stålrekkverk

Hva koster en glasstrapp?

Tidligere var slike trapper svært kostbare. Prisnivået på glass i de senere årene kombinert med våre gunstige priser, gjør at drømmetrappen i glass er realiserbar for mange. Likevel må man regne med å betale rundt 20–30 000,– mer for en glasstrapp enn en trapp med treverk i trinnene.

 

Sikkerhet

Når glasset er montert riktig er det et sterkt og sikkert materiale. Vi benytter alltid minimum 3 lags sikkerhetsglass. Våre løsninger leveres med antiskli-behandling og barnesikring. Glasstrapper har alltid vært en naturlig del av vårt sortiment. Allerede i 2008 leverte vi de første glasstrappene, og har således god kompetanse og solid erfaring med krevende glassleveranser.

Trelags rett glasstrapp

Få pristilbud eller rådgivning på ny trapp

Send oss en henvendelse