Designtrapper – ingen over, ingen ved siden!

Våre designtrapper er laget på 100% skreddersøm. Dette er eksklusive og unike trapper, der dine ønsker og behov står i høysetet.

Send oss en henvendelse

Ikke la deg begrense av faste modeller og få valgmuligheter, her er alt mulig. Så lenge fysikkens lover tillater det, kan vi levere det.

Designtrapper vi har levert

Det meste er mulig

Alle løsninger, fra tykkelser og farger på stål og treverk til utforming av rekkverk og vanger, gjøres i samråd med deg som kunde slik at trappen blir nøyaktig slik du vil ha den.

Designtrapp med stålvanger og tretrinn fra Nytrapp

Førsteklasses materialer

Vangene males i den fargen du ønsker, slik at trappen enten skiller seg minimalt fra veggen bak. Eller hva med å bruke en helt annen farge for å skape en spennende kontrast? Treverket kan også farges inn slik du selv ønsker, for eksempel etter din parkett. På den måten får du en trapp som passer perfekt inn i hjemmet.

Svevende designtrapp fra Nytrapp

Ingen over, ingen ved siden

Enkelte av denne type leveranser prefabrikkeres på fabrikk og ferdigstilles på stedet. Resultatet er en trapp i ett helt sammenhengende stykke, tilnærmet ingen bolthull eller skruer synlige, og en finish som overgår alt annet på markedet. Trapp produsert 100% etter dine ønsker.

Designtrapp med tretrinn i eik og glassrekkverk

Mix, match og gjør trappen unik

Våre designtrapper leveres som standard med solide stålvanger og trinn i massiv europeisk eik, og lar seg forme som rette eller svingte trapper, og med eller uten repos. I rekkverket velger de fleste glass slik at trappen tar lite visuell plass og slipper inn mye lys, men naturligvis kan vi tilby disse med rekkverk i stål eller treverk. Her er det meste mulig!

Designtrapp med sorte stålvanger i tretrinn

Designtrapp med eiketrinn, glassrekkverk og lukkede trinn

Designtrapp med stålvanger og tretrinn fra Nytrapp

Hvit midtvange designtrapp med tretrinn fra Nytrapp

Få pristilbud eller rådgivning på ny trapp

Send oss en henvendelse