Spiraltrapper – et plassbesparende designelement

Spiraltrapper, eller vindeltrapper, finnes i mange varianter. Alle er solide og stabile å gå i. Du kan velge å designe din egen eller velge en budsjettmodell. Trappene kan leveres i alle materialer. Trinn i stål kan være et godt alternativ for deg som ønsker en industriell look, mens trinn i heltre gir en god og behagelig følelse å gå på.

Send oss en henvendelse

Enten du trenger en liten og plassbesparende spiraltrapp til et loft, eller om du ønsker en lekker spiraltrapp stående som et designelement i stuen har vi det du trenger.

Se våre leveranser av spiraltrapper

Visste du at?

Vindeltrapper finnes i mange utgaver og modeller, fra den minste på 120 cm i diameter og opptil 250 cm. Metallkonstruksjon og rekkverk kan leveres i rustfritt stål, pulverlakkert eller malt i valgfri farge. Vi har spiraltrapper for hjem, forretningsbygg, industri, kontor og for innvendig og utvendig bruk. Vi tilpasser selvfølgelig trinnhøyder og diameter etter ditt ønske.

Trinn

De fleste velger treverk i trinnene, og da som regel eik. Imidlertid kan vi også levere annet treverk, som ask, bøk, lerk, valnøtt, mahogany (FSC sertifisert), bambus osv. For de som ønsker en litt mer industriell følelse på vindeltrappen kan vi levere med trinn i stål for eksempel tåreplate/dørkeplate, eller perforerte ståltrinn. Alternativt kan spiraltrappen leveres med trinn klargjorte for støp og flis, parkett, teppe eller lignende.

Utforming

Fordelen med en spiraltrapp er at den tar mindre gulvplass enn hva en ordinær trapp tar. I tillegg fremstår utformingen på en vindeltrapp mer som en skulptur og et møbel, noe som gjerne er ønskelig dersom den skal stå sentralt for eksempel i stuen. De minste trappene har en diameter på 120 cm men i en vindeltrapp man ønsker å bruke til dagligdagse formål bør man forsøke å få plass til en trapp med diameter på minst 160 cm.

 

Få pristilbud eller rådgivning på ny trapp

Send oss en henvendelse