Hasleveien

I forbindelse med påbygging av en ny etasje ble Nytrapp kontaktet med en egendesignet løsning fra kunde og arkitektkontoret Nye Rom. Ønsket var en elegant og integrert trapp med innebygget oppbevaring, som i tillegg skulle skjule nedgangen til kjellertrappen.

Trinn
Helstav eik, fargetilpasset kundens gulv
Vanger
Skjult i konstruksjon
Rekkverk
Tonet glassrekkverk

Eiketrapp med tonet glassrekkverk

Rekkverket er utført i tonet glass, noe som gir en elegant og diskré finish, men likevel mulig å se gjennom. I tillegg er glasset levert i ekstra lange deler, og frest ned i trinn slik at det ikke er behov for synlige skruer eller bolter. Trinn er forlenget utover glasset for en ekstra dramatisk effekt.

Tretrapp i helstavs eik

Et ekstra høyt vindu i bakkant sørger for godt innslipp av lys. Her måtte vi inn og måle god tid i forkant av ferdigstillelse, slik at høyden på vinduet traff i samme høyde på reposet i midten. Under reposet ble det laget to dører med «push-to-open» funksjon, som gjør at ellers ubenyttet areal kan brukes til oppbevaring.

Eiketrapp med oppbevaring

Håndløperen i øverste trappeløp har innfelt LED-list under, og denne styres via huseiers egen smarthus-app.

Trapp med tonet glassrekkverk

Dette var et morsomt men krevende prosjekt, der mange små detaljer skulle ivaretas og flere faggrupper koordinere på plassen. Resultatet ble en kjempeflott løsning som både vi og sluttkunde er meget godt fornøyde med.

 

Er du interessert i denne trappen?

Send oss en henvendelse