Høyenhallveien

Vi har vært så heldige å få være med på et spennende boligprosjekt på Høyenhall i Oslo, i forbindelse med et arkitekttegnet bolighus for en familie. Vår samarbeidspartner gjennom mange år Tømrermesterne Øye og Knutsen AS hadde oppdraget med oppføring av et unikt bolighus og tok kontakt med oss i forbindelse med de innvendige trappene.

Trinn
Eik
Vanger
Malt treverk
Rekkverk
Strekkmetall/stål

Gul tretrapp med stålrekkverk

Boligen har en spennende planløsning og trappen har en svært sentral plassering i et stort, luftig, åpent rom som har store vindusflater som slipper inn mye dagslys. Tiltakshaver hadde spesifikke ønsker for utførelse på trappen og vi var nødt til å være kreative for å ivareta ønsker om design og utførelse for trappene. I tillegg var det begrenset med plass tilgjengelig for trappene og det var derfor nødvendig å gjøre en del individuelle tilpasninger for å oppnå trapper med både god gåkomfort samt et utseende som imøtekom tiltakshavers ønsker.

Gul tretrapp med stålrekkverk

Trappene har sidevanger av tre som er malt og på topp av trappevangen er det montert et spesialdesignet rekkverk av strekkmetall som holdes fast i en stålramme. Trinnene er levert i solid eik heltre som er fargesatt for å matche kundens gulv som er benyttet ellers i boligen. Det er gjort et veldig spennende fargevalg for trappene som er noe ganske unikt sammenlignet med hva de fleste andre kunder velger. Det er alltid gøy med kunder som gjør utradisjonelle valg som skaper en unik trappeløsning.

Vi takker vår samarbeidspartner Øye og Knudsen AS samt tiltakshaver for samarbeidet i dette unike prosjektet.

Gul tretrapp med stålrekkverk

Er du interessert i denne trappen?

Send oss en henvendelse