Kirkeåsveien

På Nordstrand i Oslo har Opsahl Eiendom AS satt opp to moderne eneboliger hvor Nytrapp.no fikk levere innvendige trapper.

Boligene er tegnet av Strand/Løken Arkitekter og har en funksjonalistisk stil over tre plan.

Stilren tretrapp med eikevange

De to husene har forskjellige trappeløsninger, men fellesnevner for begge husene er et moderne og stramt uttrykk med rette linjer og glassrekkverk, men samtidig er ustrakt bruk av eiketreverk benyttet for å gi en varm atmosfære som passer et familiehjem.

I boligen med lukket trapp er det valgt en løsning hvor trinnene spenner i hele bredden mellom vegger og uten noen trinnese/overlapp, og dette er en løsning som gir et stramt og rent inntrykk. Vangene er lagt under trappen og er kun synlig fra undersiden. Både trinn, vanger og håndløper er laget av eik og er fargesatt/pigmentert for å matche gulvet i boligen.

Stilren tretrapp med eikevange

I boligen med åpne trapper er det levert en løsning med kun en sidevange hvor trinnene er utkraget fra denne. Dette er en løsning som forutsetter god koordinasjon med entreprenør for å sikre solid innfesting i vegg da bæringen av trappen går i vegg.

Glassrekkverkene er levert uten stolper og kun innspent med festebolter i dekkekant og i trapp. Håndløperen på topp er levert i eik.

Totalentreprenør for prosjektet er Follohus AS

Stilren tretrapp med eikevange

Er du interessert i denne trappen?

Send oss en henvendelse