NIO House

Glassrekkverk langs amfitrapp i senter av bygget, og rundt mindre åpninger langs veggene.

Da den kinesiske elbilprodusenten NIO skulle skulle etablere seg i Norge, ble et av Norges mer eksklusive showroom for biler til. Midt i Oslo sentrum, i en herskapelig bygning, stilles bilene ut i det som ellers minner lite om en tradisjonell bilbutikk. Her finnes det både kafé, lounge, bibliotek, møterom og barneområde, og NIO House arrangerer jevnlig forskjellige aktiviteter.

Her kan man stikke innom for en kopp kaffe, slappe av i loungen eller ta en kikk på både biler man kan kjøpe og helt unike konseptbiler som er utstilt. NIO House har et gjennomtenkt og gjennomført eksklusivt, nordisk interiør, og lokalene er vel verdt et besøk enten man er på biljakt eller ikke.

Glassrekkverk fra Nytrapp hos NIO House

Vi har levert glassrekkverkene, både langs den flotte amfitrappen i senter av bygget, samt rundt noen mindre åpninger langs veggene, der man kan kikke ned i etasjen under eller på hva som foregår på de store, gjennomgående skjermene bak. Amfiet er plassbygget av Risa Meyer og er et kunstverk i seg selv i god harmoni med de buede glassrekkverkene som vi har levert. Rekkverkene er bygget inn i sidene på amfitrapp og etasjekiller slik at all innfestning er skjult. Rundt det store atriet og også langs andre åpninger er glassrekkverkene buet rundt hjørnene. En unik løsning som gir et harmonisk og flytende uttrykk.

Glassrekkverk fra Nytrapp hos NIO House

På kort tid ble showroomet bygget og det har krevd mye samarbeid mellom de involverte. Seltor har stått som hovedentreprenør for byggingen av det som har blitt et enestående bygg i Oslo sentrum.

 

Er du interessert i denne trappen?

Send oss en henvendelse