Nordbergveien

I forbindelse med bygging av ny tomannsbolig på Nordberg ble Nytrapp kontaktet av Follohus AS for levering av spesialdesignede trapper. Boligen over 3 plan har høy standard og er bygget etter TEK17 med gode og gjennomtenkte arkitekt-løsninger; god takhøyde og store vindusflater. Byggherre Tiberius Eiendom AS er en velkjent eiendomsutvikler som legger mye arbeid i unike og eksklusive løsninger til sine prosjekter.

Trinn
Eik
Vanger
Stål
Rekkverk
Stål

Ståltrapp med eiketrinn

Vi har levert trapper i begge boenhetene som går over tre plan, fra underetasje opp til 1. etasje og videre opp til 2. etasje. Det er levert 180-graders svingtrapper som har en underliggende vange av stål som er lakkert i RAL 7021. Trappene har en elegant løsning hvor treverket ligger nedi et ståltrau som omkranser eiketreverket. Trinnene er fargesatt for å matche parketten som er valgt i boligen; Khars Paris for å sikre en gjennomgående helhet og rød tråd for interiøret. Rekkverket er laget av stål og utformet med elegante spiler i 10×40 mm stål som gir et stramt og moderne uttrykk.

Ståltrapp med rekkverk utformet i spiler

Vi takker både entreprenør Follohus AS og tiltakshaver Tiberius Eiendom AS for samarbeidet og ser frem til flere spennende prosjekter.

Ståltrapp med eiketrinn

Er du interessert i denne trappen?

Send oss en henvendelse