Steen & Strøm

Det velrennomerte varehuset som har historiske røtter helt tilbake til 1797 gikk gjennom en omfattende rehabilitering i 2021. Varehuset har en sentral beliggenhet ved Oslos hovedgate Karl Johan og er en sentral brikke i handelsdistriktet Promenaden har etablert og utviklet i sentrum, bestående av et rikt utvalg av high-end merkevarer og internasjonale konsepter.

Trinn
Stål belagt med steinfliser
Rekkverk
Stål med vertikale spiler
Håndløper
To dimensjoner i eik

Som et resultat av ombyggingen i 2021 fikk omsider Steen & Strøm en hovedinngang fra Karl Johans gate. Tidligere har inngangene vært fra Nedre Slottsgate og Kongens gate, men nå har varehuset også en inngang fra Oslos hovedgate. Her ble det også en rekke nyetableringer, blant annet Dior Beauty, Fredrik & Louisa og Maanesten.

Trapp fra Nytrapp hos Steen og Strøm

Vi har levert flere spesialtilpassede trapper til prosjektet. Trappene som står rett innenfor inngangen er laget av stål hvor det etter montasje er lagt steinfliser. Trappene har et spesialdesignet rekkverk av stål med vertikale spiler som står på kryss og med trehåndløper i to forskjellige dimensjoner. Håndløperne er laget i eik og det er både en rund håndløper og en rektangulær håndløper på topp.

Trapp fra Nytrapp hos Steen og Strøm

Vi har også levert mange meter med rekkverk både til mesaniner og samt til rømningstrappene. Dette er også unike rekkverk utarbeidet utfra arkitekts design.

Trapp fra Nytrapp hos Steen og Strøm

Arkitekt for prosjektet har vært «embark». Oslo Entreprenør AS har stått for bygningsarbeidene.

 

Er du interessert i denne trappen?

Send oss en henvendelse