Valle View

Helsfyr-området har i lengre tid vært i en rivende utvikling og det har blitt etablert flere kontorbygg samt skole- og idrettsanlegg og boliger. Like ved Intility Arena / Valle Hovin videregående skole ligger det nyeste tilskuddet til området; Valle View.

Som navnet indikerer er dette et høyhus på 13 etasjer hvor utsikten i de øverste etasjene er imponerende. Nytrapp.no har levert til NCC på flere prosjekter tidligere, og leverte ståltrapper og rekkverk til Valle Wood rett ved siden av og var så heldig å få være med på leveransen av ståltrapper og rekkverk til Valle View. Kontorbygget er på 22.000 kvadratmeter men utvikler har også lagt seg på en linje med næringsvirksomhet på bakkenivå, og det er både dagligvarebutikk og restauranter som er tilgjengelig for allmenheten i første etasje.

Valle view er tegnet av det anerkjente arkitektfirmaet Lund+Slåtto Arkitekter og ingenting er overlatt til tilfeldighetene. Særlig interntrappene hos leietakere som disponerer de nedre etasjene ble det lagt mye ressurser i å utvikle et helt unikt konsept bestående av stål, glass og treverk. Trappene er plassert like ved glassfasaden noe som gir en fantastisk utsikt samt at formen på trappene og trapperommet er helt unik med flere vinkler. Arkitektens valg av trappegeometri gir et veldig spennende formspråk og skaper et veldig fint og åpent trapperom.