Aktuelt

Slik jobber vi med arkitekter i trappeprosjekter

10.06.2021

På noen av våre trappeprosjekter er det vanlig at oppdragsgiver jobber sammen med en arkitekt om den aktuelle totalløsningen, gjerne ved nybygg eller renovering. I disse tilfellene samarbeider vi ofte med arkitekten, der vi bistår med vår ekspertise og kompetanse for å skreddersy og optimalisere den perfekte trappeløsningen for våre kunder!

Slik foregår prosessen med arkitekt

I prosjekter der vi jobber med eksterne arkitekter for å utvikle og produsere en trapp, er det først arkitekt og oppdragsgiver (den som har nybygget) som utarbeider totalløsningen for sitt prosjekt. De henvender seg deretter til oss, der vi sammen med arkitekten jobber tett for å utvikle ønsket design til trappen(e).
Vi bruker vår verdifulle erfaring, og bistår med rådgivning i forbindelse med utførelse, utregning/dimensjonering av trapper, 3D/CAD-tegninger og mye mer. Våre dyktige medarbeidere jobber tett med arkitekten for å sikre at ønsket resultat blir realisert.

Med 15 år i bransjen har vi jobbet jevnlig med arkitekter, og alltid fokusert på å levere trapper i beste kvalitet – og med design som komplimenterer omgivelsene!

Få mer informasjon om selve trappeprosessen her.

Trapper laget på skreddersøm uten et begrenset utvalg

Fellesnevner for våre trapper er kvalitet, design og prisgunstige løsninger. Vi kan levere stort sett hva som helst når det kommer til trapper, fra enkle og gode budsjettmodeller – til elegante designtrapper. Det er ingen begrensning på utforming og materialer, og vi gjør både store og små prosjekter! Alle våre trapper lages på skreddersøm, derfor er det opp ingen faste modeller eller et begrenset utvalg av produkter.

Se et utvalg av våre trappeleveranser her.