Inspirasjon

Slik utnytter du plassen ved å kombinere trapp og oppbevaring

15.03.2022

I de fleste tilfeller etterlater en trapp seg noen kvadratmeter på gulvet som ofte blir stående tomt. Her er det derfor fort gjort å tenke at det ikke er plass til noe, noe som fører til at plassen ikke blir utnyttet. Men dette området kan absolutt utnyttes, blant annet ved å skape kreative løsninger som gir godt med oppbevaring. Uansett om det er til klær og sko, eller til andre ting i hjemmet som mangler en plass eller som man ellers ikke ønsker at skal stå fremme.

Få full utnyttelse av all plass du har i hjemmet

I blant annet inngangspartier og entreer er det ofte begrenset hvor god plass man har til ekstra oppbevaring, og det kan være utfordrende å finne plass til blant annet vinterklærne når sommeren kommer, og omvendt. Har man en trapp i hjemmet, er det derfor praktisk å lage en oppbevaringsløsning som integreres i selve trappen. Uansett om trappen står like ved inngangspartiet, eller om den står midt i stuen, ved kjøkkenet, eller et helt annet sted, er det praktisk å finne gode løsninger til all slags oppbevaring.

Trapp med innebygd bod for oppbevaring

Vi i Nytrapp leverer både trapper med kombinerte skap og oppbevaringsmuligheter og trapper som kan brukes som en basis for plassbygging av innredning på stedet. I mange tilfeller ønsker våre kunder at deres snekker bygger innredning etter at vi har montert trappene.

Trapp med oppbevaring i skap

Mange muligheter for oppbevaring under trapp

Det er mange muligheter til å skape godt med oppbevaringsplass som er like pent som det er praktisk. Her kan man plassere oppbevaringsmoduler med eksempelvis hyller som kan dras ut, skapdører for skapoppbevaring, rader med skuffer, eller en kombinasjon.

Og basert på hva du ønsker å bruke oppbevaringsplassen til, kan du velge om du ønsker at den kun skal være en liten bod som blir et tomt rom, et skap med hyller og klesstenger, eller større skuffer for enkel organisering.

Trapp med oppbevaring i skuffer

Vi leverer trapper på skreddersøm

Våre trapper lages på skreddersøm, slik at den blir helt optimal til ditt trapperom og etter dine ønsker. Og ønsker å du kombinere trappen med en oppbevaringsløsning, leverer vi dette også. Ta kontakt med oss for å få et uforpliktende tilbud, eller besøk oss på vårt Showroom rett utenfor Oslo. Vi holder til i Oslo og Bergen, men leverer trapper i hele Norge!