Tips og råd

Velg riktig trapp

02.12.2019 Skrevet av: Martin

En trapp er et sentralt element i alle boliger. Primært er det en bygningsdel som oppfyller behovet for å flytte seg fra en etasje til en annen, men heldigvis har vi kommet så langt nå at det også blir et designelement.

Utallige muligheter

Det er ikke lenger slik at man kun kan bruke rimeligste sort av treverk. Vi som leverandør har mulighet til å skreddersy utallige løsninger med både stål og glass, i tillegg til mange forskjellige tresorter.

Les om treverk til trapper – brinellverdi og overflatebehandlinger.

Hvis du går med tanker om å renovere og pusse opp hjemme blir ofte trappen en del av oppussingen. Noen velger å gjøre noe ut av dagens trapp enten med trappefornyer/teppe og maling. Dette er ikke produkter vi tilbyr men vi kan hjelpe deg med en ny, spennende løsning for trapp. Vi kan tilby et variert utvalg av trappemodeller i alle priskategorier, se bilder av våre leveranser på vår nettside for noe av det vi kan tilby.

Vi hjelper deg å finne riktig trapp

Når man skal sette inn en ny trapp der hvor det står en trapp i dag er det viktig å være oppmerksom på at det er en del bygningsmessige forhold som setter begrensninger for trappen. En trapp får ikke bedre gåkomfort (inntrinn og opptrinn) enn det tilgjengelige arealet som settes av. Med andre ord; har du en trapp som er bratt i dag og ønsker en trapp som er bedre å gå i hjelper det ikke bare å kjøpe ny trapp, du må også se på mulighetene for å gi trappen litt mer plass enn i dag, kanskje må lysåpningen lages litt større og trappen få litt mer boltreplass. Vi hjelper deg gjerne med å finne en ny, spennende trapp som samtidig får bedre gåkomfort, da sender du oss bilder av dagens løsning og noen ca mål for høyde, lengde og bredde. Alternativt tar du dette med deg når du besøker vårt showroom. Du kan også se våre ofte stilte spørsmål, slik at du kanskje får svar på det du lurer på før du setter i gang planleggingen.

Vi ser frem til å hjelpe deg med å finne en optimal løsning for din nye trapp!
Send oss en henvendelse, så kontakter vi deg.