Hasle Linje Bygg 01

22 unike trapper levert til Hasle Linje Bygg 01, Vinslottet på Hasle, skreddersydd til hver enkelt bolig.

Vanger
Malt stål
Trinn
Massiv eik
Rekkverk
Glass
Håndløpere
Eik og stål

Höegh Eiendom AS og Profier AS bygger til sammen 223 leiligheter i de gamle lokalene til Vinmonopolet på Hasle i Oslo. Bygg 01 består av både nybygg og rehabilitering av en verneverdig bygningsmasse som opprinnelig stod ferdig i 1933. Det er unike leiligheter med forskjellige planløsninger tegnet av Kristin Jarmund Arkitekter.

De første boligene er klare for innflytting i første kvartal 2020. Området gjennomgår en stor transformasjon og bygg 01 er et av de større boligbyggene som det nå vil flytte folk inn i.

Prosjekttrapp Hasle Eik Stålvanger eiketrinn

Flere av leilighetene går over to etasjer og det er valgt unike trappeløsninger med bruk av stål, glass og eik. Trappene består av to hovedelementer, de 5 nederste trinnene består av en lukket kasse av eik med nedfrest glassrekkverk.

Fra repos og opp har trappen tynne stålvanger med Z-form som sørger for en åpen og transparent løsning som slipper igjennom lyset på en god måte. De tynne trappevangene i stål med «siksak-mønster» gir et stramt og minimalistisk uttrykk.

Glassrekkverket er sideveis festet i trappevangen med bolter. Det er valgt en tynn håndløper av stål på vegg mens det på toppen av glassrekkverket er en håndløper i eik. Treverket er fargesatt tilpasset det aktuelle gulvet i leiligheten for å sørge for en fin helhet.

Prosjekttrapp Hasle Eik Staal 4

Er du interessert i denne trappen?

Send oss en henvendelse