Nybrottveien

Eiketrapp med midtvange i stål og rekkeverk av stålspiler.

I forbindelse med bygging av enebolig på Ski utenfor Oslo, ble Nytrapp.no kontaktet for å levere unike trapper.

Trinn
Eik, sortbeiset
Vanger
Underliggende midtvange i stål, pulverlakkert
Rekkverk
Stålspiler, pulverlakkert

Gjennom tidligere samarbeid med Powwow Arkitektkontor har vi levert skreddersydde trappeløsninger etter arkitekttegninger, og for Nybrottveien var det tenkt en spennende løsning med en kurvet ståltrapp sentralt plassert i boligen som går over tre etasjer. Lysåpningene i gulv hadde en helt unik utforming som var delvis buet og et formspråk som også skulle gjenspeiles i trappenes utforming.

 

Eiketrapp med midtvange i stål og rekkverk av stålspiler

 

Trappene har en underliggende vange av stål som er lakkert og trinnene er levert i heltre eik som er fargesatt for å matche kundens gulv. Rekkverket er laget av stålspiler (HUP 10×40 mm) og følger også den buede formen til trappene. Rekkverkene på nedre trapp går fra trappen og opp til himlingen og fra gulv i 1. etasje opp til himling. I tillegg er det lagt inn LED-belysning i trinnene hvor kablingen går skjult i midtvangen.

 

Eiketrapp med midtvange i stål og rekkverk av stålspiler

Eiketrapp med midtvange i stål og rekkverk av stålspiler

Det er komplisert å både produsere og montere trapper og rekkverk med buede elementer og det fordrer et tett samarbeid med entreprenør. Vi takker for samarbeidet med Kopperud Murtens bygg AS som var totalentreprenør for boligen.

Er du interessert i denne trappen?

Send oss en henvendelse